Bio-Circle Surface Technology GmbH
eksklusiivne turustaja

Keevitus ja metallitöötlus

Pritsekaitse
Plasmalaua kaitse
Kõrbemisvastane vahend
Otsaku ja otstüki kaitse
Keevisõmbluse puhastamine
Puhastusvahendid ja rasvaeemaldajad
Metalli kaitse ja konserveerimine

Sageli lendavad metallide keevitamisest keevituspritsmed (sulametall). Need pritsmed mõjutavad negatiivselt metallipinna kvaliteeti ja vastupidavust korrosioonile, rääkimata sellest, et see rikub mis tahes toote välimust. Seetõttu tuleb pärast detailide keevitustööde lõpetamist mehaaniliselt eemaldada keevituspritsmed, kasutades igasuguseid harjasid ja lihvimisseadmeid. See protseduur võtab palju aega ja vaeva. Selle tulemusel suureneb valmistoote omahind, kuna on vaja kulutada tööaega, osta metalliharjad, puhastus- ja klapirattad ning muud vahendid keevituspritsmete eemaldamiseks. Alternatiivsed pritsmetõrjevahendid on kõrbemisvastased keevitustooted.

E-WELD on esmaklassilised tooted keevitamise valdkonnas, mis on teraspinna tõhus kaitse keevitamisel tekkiva sulametalli pritsmete eest. Meie tooted
on veepõhised, tänu sellele on need ohutud inimeste tervisele ja keskkonnale. Samuti ei sisalda need oma koostises silikoone ega lahusteid, seetõttu ei avalda need vahendid õmbluse kvaliteedile mingit negatiivset mõju ja veelgi enam, tänu oma koostisele takistavad vahendid keevisõmblustes pooride moodustumist. Kuna meie tooted on veepõhised, ei takista need eri tüüpi terasest toodete edasist galvaniseerimist ja värvimist. Kõrbemisvastaseid tooteid on väga lihtne ladustada, need ei ole süttivad ega plahvatusohtlikud. Neil on väga stabiilne valem, see tähendab, et nad on vastupidavad separeerimisele. Nende väike tarbimine aitab säästa aega ja raha ning lisaks on neil väga head eraldusomadused.